Skip To Main Content

Bell Schedule

1st period

8:25-9:50    

85 minutes  
2nd period 9:57-11:22 85 minutes  
RED time 11:22-11:32 10 minutes  
3rd period

11:09-1:39 

90 minutes of instructional time  
1st lunch                               
11:39- 12:07             
28 minutes (return to class by 12:14)

World Language,700,900,band,1st Floor,2nd Floor, PAC, Valentine

2nd lunch
12:24-12:52
28 minutes (return to class by 12:59)
200 Hallway (not World Language), 500 Modular,300 Modular, 900 Modular, Centerpoint
3rd lunch
1:09-1:39
30 minutes (report to 4th period by 1:46)
400 Hallway, 3rd Floor Main, Gym, Advanced Study
4th period 1:46-3:16 90 minutes